Monday 25 April 2022

Frequent flyer

Tack för alla snälla ord. 
Jag är i Stockholm på kurs den här veckan. 
Det är en bra kurs, jag är faktiskt imponerad och glad att jag prioriterade att boka in det här.
Men nu är det så mycket resor att jag inte ens känner pepp inför hotell längre.
Rena handdukar, strama lakan, hotellfrukost.
Jo tack. 
Men hemma ändå... 

3 comments:

  1. Flyger ni alltid Umeå-Sthlm? Finns det ingen möjlighet att åka tåg ibland? Jag tänker på klimatet och miljön... Fattar att det tar mer tid, men ändå. Hoppas på en omställning! (Och fattar att det säkert inte är du som bestämmer detta på ditt jobb.)

    Själv bor jag nästan aldrig på hotell, och sista gångerna jag gjort det har jag sovit dåligt. Nu ska vi iväg och bo på hotell om två veckor typ (jag och min son tillsammans med annan mamma och min sons vän). Hoppas vi alla sover gott där! Nu har jag bokat iaf. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi flyger inte alltid. Har kollegor som bara flyger och kollegor som bara åker tåg. Jag flyger oftast. Vi får bestämma själva och för mig handlar det om att prioritera att inte vara hemifrån längre än nödvändigt. Det jag försöker göra är att kombinera mina resor så mycket jag kan och helst avverka minst två möten/konferenser/övningar i varje restillfälle.

      Delete
    2. Det låter som en bra lösning, tycker jag! Skönt att inte alla flyger alltid!

      Delete

Analysera mera

Igår ringde jag och ställde mig i kö för samtalsstöd via Svenska Kyrkan. Har gått där tidigare, i samband med att lillskruttan föddes. De va...