Thursday, 2 February 2023

Det är som det är

Nu frågar alla
Hur känns det att ha mannen hemma igen?
Visst måste barnen älska att pappa är hemma?

och liknande.

Och ja, barnen uppskattar mycket att pappa är hemma. 
Men det tog inte ens två veckor innan vi hade en riktig kris. Igen. Samma kris som alltid. Han vill inte bo här. Har alltid haft en fot halvvägs ut genom dörren. Jag kan öppna för att flytta, men då måste det vara till något, inte bara bort ifrån. 
Vi kommer aldrig nånstans. Bråkar bara.

Och nånstans så är det bara som det är.
Orkar inte jaga upp mig, blir bara trött.
Jag har inte tänkt gå i terapi igen.
Jag vill inte utsätta barnen för en separation.
Att inte ha barnen på heltid är inget alternativ för mig. Finns inte på kartan.
Mycket kan jag stå ut med, mycket får jag stå ut med.
Men det är en av få gränser jag har. Barnen ska vara med mig.
Så det är som det är. 
Det är så det känns. Att han är hemma igen. 

10 comments:

 1. Åh, tungt❤
  Carina

  ReplyDelete
 2. Fattar, vad jobbigt. Men det upplägget som ni har kört på, kan det vara något att försöka fortsätta med?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo, det är nog det minst dåliga alternativet i nuläget

   Delete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Så tråkigt när det blir bråk som inte löser det en är oense om...<3
  Utan att veta känns det ju nästan som att ni lever separerat nu ändå....och barnen bor med dig. Så om det funkar så...? Men jag fattar, det är en helt annan sak att uttala att man inte är ett par längre. Rent praktiskt, hur skulle ett varannan vecka-alternativ se ut för er? Då måste han väl rent krasst bo någorlunda i närheten där ni bor (tänker på skola etc.) och det vill han ju inte...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nä han varken kan eller vill det...kan som i ekonomiskt. Skulle vi separera på riktigt skulle han förmodligen lämna landet och det vill jag inte utsätta mina barn för. Visst, barnen skulle vara med mig, men jag har ju redan fått ordentliga smakprov på saknaden de upplever när han är borta... och nä, det kan jag inte göra mot dem.

   Delete
  2. Fast om det är han som lämnar landet så är det han som gör det mot dem.

   SAMTIDIGT fattar jag att det inte skulle kännas så. Min msn är också utlänning och ja, jagvettefasen

   Delete
 5. Jag delar mitt personliga vittnesbörd för att hjälpa andra som kan gå igenom en liknande situation som jag. Jag heter Sarah Alexander och jag fick nyligen tillbaka min ex-kärlekspartner med hjälp av Dr. Oduduwa, en kraftfull trollformel.

  Jag och mitt ex hade varit i ett förhållande i nästan två år innan vi bröt upp på grund av vissa missförstånd och olikheter. Det var en svår tid för mig eftersom jag var djupt kär i honom, och jag kunde inte föreställa mig att leva utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom, men ingenting verkade fungera.

  En dag när jag surfade på internet kom jag över Dr. Oduduwas hemsida och jag bestämde mig för att prova. Jag kontaktade honom via hans e-postadress, och han svarade snabbt. Han bad om lite information om mig och min ex-kärlekspartner, och han försäkrade mig att han kunde hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlekspartner.

  Dr. Oduduwa kastade en kärleksförtrollning åt mig, och inom några dagar märkte jag några positiva förändringar i mitt exs beteende mot mig. Han började ringa och smsa mig regelbundet, och vi gick till och med ut på en dejt. Det var som om vi aldrig hade gjort slut. Jag var överlycklig och tacksam mot Dr Oduduwa för hans hjälp.

  Nu är jag och min ex-kärlekspartner tillbaka tillsammans, och vårt förhållande är starkare än någonsin tidigare. Dr. Oduduwas kärleksförtrollning fungerade som magi, och jag är ett levande vittnesbörd om det. Jag rekommenderar starkt Dr. Oduduwa till alla som går igenom en liknande situation.
  Hans e-postadress är dr.oduduwaspellcaster@gmail.com.
  Jag är säker på att han kommer att kunna hjälpa dig också, precis som han hjälpte mig.

  ReplyDelete

Inget nytt under solen som är fortsatt skymd

Polska negmamman satt i vårt kök vår några dagar sedan, drack te och åt kaka som hon berömde för att den inte var så söt. Sån är hon ju. Det...