Wednesday 1 December 2021

Skit i första luckan

Det är inte rimligt att det ska ta 20 minuter att få på en treåring ett par fleecebyxor. Men det gör det. Varenda jävla morgon. Det är -16 ute så det är inte förhandlingsbart heller. 
Det tar så otroligt mycket energi. Från oss båda.

Tacka f-ing corona för att det i nuläget är ytterst oklart om mannen får förlängt kontrakt. Utan studenter inget behov av lärare liksom. Och med nya reserestriktioner som ploppar upp dagligen, så. Han blev kontaktat av ledningen igår som sa att han var överst på deras önskelista av adjunkter de vill erbjuda fast anställning. Men i nuläget kunde tyvärr inte erbjuda något förrän de hade siffror på antalet sökande studenter. Han är orolig. Jag fattar det. 

Min morgon var kantad av besvikelse och frustration. Chokladen i första luckan en ytterst tillfällig distraktion. 

3 comments:

  1. Påklädningstips som funkat för oss: Leka klädaffär. Ge'na ett gammal ICA kort och låtsas att mobilen är en blipp. "Får det lov att vara ett par byxor? halva priset idag? Det blir 1999,90 tack. *blipp* Tack för idag och välkommen åter."

    Håller tummarna för mannen och (typ indirekt) er!)

    ReplyDelete
  2. Gud vilken bra idé med klädaffär! Vårt bästa tricks var att göra klädgubbar kvällen innan. Börja med vanliga några dagar, sen när de börjar förstå grejen kan klädgubbarna börja busa. Typ sitta vid frukostbordet, ligga i soffan med fjärrkontrollen i hand, halvvägs genom en dörr eller vad som helst. Det kanske går även med ytterkläder?

    ReplyDelete

I'd rather be dead in California...

Måndag efter en helg med känslorna utanpå.  Jag körde ut till Intersport för att byta storlek på ett par benskydd till storskruttan och kom ...