Tuesday 11 January 2022

Vardagen och vågorna

Snart har barnen gjort sin första dag tillbaka i vardagen efter jullovets överflöd av sötsaker, sena morgonar, iPad och slappa regler. Ser fram emot att få hem dem och höra allt om vem som fått ett Barbiehus i julklapp, som varit dum idag, vad det blev till lunch, vem som fått hålla samlingen, och all annan livsviktig information. 

Det har varit fint med långt lov. Men jag tror också stenhårt på att man behöver få vara ifrån varandra ibland. Det är nyttigt att få egna historier att berätta, som ingen annan kan rätta och peta i, för vi var inte där. 

Satt i ett möte imorse där vi (som väntat) bestämde att det inte är realistiskt att hålla en konferens på plats i Lancaster i början av februari.
Däremot känns väl början på april i Paris som ett rimligt alternativ? Inte för att nån tror att pandemin är över då, det var längesen man slutade tänka så optimistiskt, men vi kom samtliga fram till att det borde kunna ligga bra i tid mellan peakarna. 
Det är då man får passa på. 
Innan nästa våg. 

No comments:

Post a Comment

Så som det är bara

Det finns många sätt att börja berätta det jag vill säga. Här är några: För ungefär 10 år sedan dog min farmor. Av alla hundra mail jag fått...