Thursday 30 November 2023

Våga fatta att jag vitsar

Sak som är störig: när man säger ett skämt eller en rolig grej och folk lägger huvet på sned och tittar på en med en dryg terapeutblick som säger "mmm hur tänker du då menar du?"

Om du inte tycker att jag är rolig så är det helt okej, man kan alltid artighetsfnissa lite, dra på mungiporna, eller till och med snabbt byta samtalsämnde. 

Men tvinga mig inte att stanna kvar i stunden där du först inte gillar mitt skämt men sen ändå vägrar släppa det. Det är ingen plats där jag vill vara.

Det här hände på simskolan igår. 
Simskolan är egentligen inte heller någon jättemysig plats att vara på pga varmt badhus full av skrikiga barn och svettiga föräldrar. 

Får man dra en liten vits då. 
Nähä. 

4 comments:

  1. Nu blir man ju sjukt nyfiken 😅

    ReplyDelete
  2. Relaterar!
    Så gör man bara när någon skämtar riktigt unket, typ rasistiskt eller liknande. Då får de gärna känna sig dumma en stund. Vågar kallt räkna med att du inte drog ”Vad är 15 meter långt och luktar vitlök?”-skämtet?

    Badhus. Fytusan. Alltid kortärmat under och ett par tofflor med.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, nä så sant. vissa skämt förtjänar att skammas precis så, som en hundvalp som tvingas stoppa nosen i sin kisspöl

      Delete

En bok

Jag har precis läst ut Mamma är bara lite trött av Sara Beischer.  Den låg lite väl länge på nattduksbordet innan jag vågade öppna den pga ...